Skip To Main Content

Contacte i Admissions

Per a més informació o si estàs considerant matricular el teu fill o filla a Agora Sant Cugat International School, Agora Pipo Infant School o Agora Patufet Infant School, t'animem a que et posis en contacte amb nosaltres i fer-te arribar més informació, organitzar una visita o començar el procés d'admissió.

"Per a més informació o si estàs considerant matricular el teu fill o filla a Agora Sant Cugat International School, Agora Pipo Infant School o Agora Patufet Infant School, t'animem a que et posis en contacte amb nosaltres i fer-te arribar més informació, organitzar una visita o començar el procés d'admissió.

Després de més de vint anys a les aules com a professora i coordinadora d'Infantil, Primària i Secundària tant al Regne Unit com a Espanya, vaig tenir la meravellosa oportunitat d'iniciar un nou camí al món de les admissions.

Per mi no hi ha res millor que conèixer una nova família i acompanyar-los mentre decideixen si som el col·legi adequat per als seus fills i sempre hi ha una celebració quan ens trien! El fet de ser estrangera em fa comprendre el difícil camí que han de recórrer les nostres famílies internacionals en el procés de trasllat i el nostre objectiu és fer que la recerca d'una nova escola sigui el menys estressant possible.

És un privilegi poder compartir amb les famílies locals i internacionals allò que Agora Sant Cugat International School pot donar als seus fills i estic immensament orgullosa que sigui una de les poques escoles a Catalunya que ofereix l'IB Continuum així com pertànyer a la comunitat de Globeducate."

Ruth Sale
Responsable d'Admissions i Coordinadora de Relacions Internacionals

On som

Agora Sant Cugat International School, Agora Pipo Infant School i Agora Patufet Infant School es troben en un entorn privilegiat de Sant Cugat del Vallès. Les escoles infantils són al centre de Sant Cugat, mentre que Agora Sant Cugat és a prop de l'estació de tren de Sant Joan. Té comunicació per metro i diverses línies de tren i autobús.