Skip To Main Content

Contacta’ns

Agora Sant Cugat International School està considerat el millor col·legi privat de Catalunya i sisè d'Espanya al rànquing d'El Mundo 2023. El centre es caracteritza per l'atenció personalitzada a cadascun dels nostres alumnes i un projecte educatiu internacional i multilingüe que imparteix el Batxillerat Internacional i graus de formació professional d'imatge i so. A més, som l'únic centre examinador oficial a la zona del Vallès de les proves SAT per a l'admissió universitària als Estats Units.

Inclòs al projecte, i només per a les etapes d'infantil, la família del Col·legi compta amb Agora Pipo Infant School i Agora Patufet Infant Schoo

Si vols treballar amb nosaltres, pots consultar les ofertes disponibles aquí: 

treballa a agora sant cugat

El grup Globeducate ofereix múltiples possibilitats. Si tens flexibilitat geogràfica pots veure les ofertes disponibles a totes les escoles del grup aquí:

treballa a les escoles Globeducate

Coneix el nostre projecte educatiu

A tots els nostres centres de la família Agora, incloent Agora Sant Cugat International School, Agora Pipo i Agora Patufet Infant School treballem en un projecte educatiu que es defineix per 5 elements distintius: el Batxillerat Internacional com a model de futur, el multilingüisme, la música i l'art, l'esport i el compromís de facilitar als alumnes les eines necessàries perquè creixin com a ciutadans globals capaços de canviar el món.

Al llarg dels seus anys d'història, el centre ha assolit l'excel·lència educativa i el reconeixement internacional i així ho avalen els resultats magnífics que han aconseguit els alumnes, no només a nivell acadèmic sinó també a nivell personal.

A la nostra escola, preparem els alumnes per a un futur internacional, per això oferim un projecte educatiu multilingüe amb immersió lingüística més enllà de l'anglès, titulacions oficials i esdeveniments internacionals i intercanvis.

Agora Sant Cugat International School és un col·legi autoritzat per impartir el Continuum de l'IB amb els seus tres programes: El Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional (IB) i el Programa de l'Escola Primària (PEP) i el programa dels Anys Intermedis (PAI).

Un altre dels elements claus per al desenvolupament integral dels nens és la música i les arts expressives, ja que aporten múltiples beneficis cognitius i personals i ajuden a potenciar-ne les habilitats comunicatives. L'escola està vinculada al Conservatori del Liceu, oferint la possibilitat d'obtenir el Diploma de Nivell Bàsic del Conservatori i garantint la realització de l'examen d'accés al Grau Professional de Música.

Els esports formen part del nostre pla d'estudis, ajudant a desenvolupar i fomentar valors com ara la perseverança, la superació personal i el treball en equip. Les instal·lacions compten amb més de 13.000m2 per practicar diferents esports com ara el futbol o la natació.

Com a col·legi del grup educatiu Globeducate, preparem els nostres alumnes per ser ciutadans globals capaços de canviar el món, encoratjant-los a agafar les regnes i donar forma al seu propi futur.