Skip To Main Content

Jornada Virtual de Portes Obertes

Coneix la nostra escola

Una oportunitat única per descobrir la nostra escola i les dues escoles infantils. Registra't i deixa'ns explicar-te detalladament el nostre projecte educatiu, autoritzat per impartir l'IB Continuum des d'infantil fins a Batxillerat al costat dels nostres pilars, l'equip i les instal·lacions.

Podràs parlar amb el nostre director adjunt, Jordi Ros, i Ruth Sale, Responsable d'Admissions i Coordinadora de Relacions Internacionals del col·legi. La trobada tindrà una durada d'entre 50 i 60 minuts, amb una ronda de preguntes on resoldrem qualsevol dubte sobre el projecte o el procés d'admissió.

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

 

 

Uneix-te a la nostra jornada virtual de portes obertes d'Infantil: 20 de març, 21:00 h

La trobada durarà aproximadament 60 minuts, i tindreu l'oportunitat d'aclarir tots els vostres dubtes sobre el nostre projecte educatiu i el procés d'admissió.

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Dimecres, 20 de març

21:00 horas

Online

Història del col·legi

Agora Sant Cugat International School és un col·legi privat multilingüe fundat el 1972 amb el seu primer campus: l'escola bressol Agora Patufet, fins al 1989 on es va iniciar el projecte del segon campus. Després d'això, es va incorporar al projecte Agora Pipo Infant School. El col·legi es caracteritza per l'excel·lència educativa, la formació integral i l'educació personalitzada de cada alumne, i és considerat el millor col·legi privat de Catalunya segons el rànquing dels “100 millors col·legis d’Espanya” 2023 d'El Mundo. El centre forma part del prestigiós grup educatiu Globeducate.

El nostre Projecte Educatiu

IB: Un modelo de futuro

IB: un model de futur

Agora Sant Cugat International School forma part de l'exclusiu grup de col·legis per oferir IB Continuum. El Batxillerat Internacional® (IB per les sigles en anglès) proporciona als alumnes un currículum acceptat universalment per les institucions d'educació superior. Hi ha diferents programes a cada etapa educativa, en educació Infantil i Primària se centren a adquirir les habilitats i els coneixements suficients a través del Programa de l'Escola Primària (PEP o PYP), per passar a Secundària amb el PAI (Programa d'Anys Intermedis) on, a més de continuar consolidant els coneixements, es prepararà els alumnes per afrontar els requisits del Programa del Diploma de l'IB (Batxillerat Internacional).

Multilingüismo

Multilingüisme

Preparem els nostres alumnes per a un futur internacional sense límits ni barreres. Oferim un projecte educatiu multilingüe, amb immersió lingüística més enllà de l'anglès, que permet a l'alumne dominar la llengua oficial del lloc de residència juntament amb l'anglès, el francès, l'alemany o el xinès. A més, els alumnes poden obtenir titulacions oficials com les de Trinity College London i la Universitat de Cambridge, el Goethe Institut (alemany) i l'Institut Confuci (xinès), així com les certificacions DELF.

Música y expresión

STEAM: Ciències i Art

L'art i les ciències a través de les competències STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Math) és un enfocament pedagògic que advoca pel treball col·laboratiu i la integració de competències altament relacionades. La música i les arts expressives són claus per al desenvolupament integral dels nens, ja que aporten múltiples beneficis cognitius i personals. Agora Sant Cugat és un col·legi vinculat al Conservatori del Liceu, que ofereix la possibilitat d'obtenir el Diploma de Nivell Bàsic del Conservatori i garanteix la realització de l'examen d'accés al Grau Professional de Música.

Deportes y salud

Esports i salut

L'esport és una part integral del nostre pla d'estudis, inculcant als nostres alumnes hàbits saludables i fomentant valors com la perseverança, el treball en equip i l'autosuperació. El col·legi compta amb 13.715 m2 d'instal·lacions, amb un camp de futbol d'herba artificial, quatre pistes poliesportives i dos gimnasos. A més a més, els alumnes d'Infantil i Primària tenen una sessió setmanal de natació. Aquesta formació es complementa amb trobades esportives organitzades pel col·legi i pel grup Globeducate al llarg del curs.

Shaping the world

Shaping the World

Els nens que ingressen a l'educació avui es graduaran com a adults joves el 2030. Hem de preparar-los per a treballs i tecnologies que no existeixen avui dia, per resoldre problemes que encara no s'han previst. Encoratgem els nostres estudiants a agafar les regnes i donar forma al seu propi futur: volem que siguin ciutadans globals capaços de canviar el món.