Skip To Main Content

Agora Patufet: Jornada de Portes Obertes

Coneix Agora Patufet Infant School

Una ocasió única per descobrir la nostra escola bressol. Registra't i deixa'ns explicar-te detalladament el nostre projecte educatiu, l'equip i les instal·lacions.

Tindràs l'oportunitat de conèixer les directores d'Infantil, Cristina Madueño i Rosa Conde, el director d'Agora Sant Cugat International School, Jordi Ros, i la coordinadora d'Agora Patufet Infant School, Marta Cobo. L'Escola estarà oberta de 10:00 a 13:00 i estarem disponibles per resoldre tots els dubtes sobre el nostre projecte, el procés d'admissió, i a més realitzarem activitats dirigides per als infants.

Uneix-te a la jornada de portes obertes d'Agora Patufet: 1 de juny, 10:00 h

A la trobada tindràs l'oportunitat d'aclarir tots els teus dubtes sobre el projecte educatiu i el procés d'admissió de la nostra escola bressol.

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Dissabte, 1 de juny

10:00 horas

Presencial

Història de l'escola

Agora Patufet Infant School és una escola infantil privada per a alumnes de 0 a 5 anys, fundada el 1972 i situada al centre de Sant Cugat del Vallès. Amb un projecte educatiu basat en la immersió en anglès mitjançant el joc, l'escola ofereix un ensenyament multilingüe ajudant el desenvolupament dels infants. La nostra educació compta amb una metodologia innovadora que té en compte la creativitat, participació, experimentació i emocions.

Agora Patufet Infant School forma part del projecte educatiu que engloba Agora Sant Cugat International School amb els seus tres campus: Agora Sant Cugat International School, Agora Patufet Infant School i Agora Pipo Infant School. Els centres formen part del prestigiós grup educatiu Globeducate.

El nostre Projecte Educatiu

A Agora Patufet Infant Schools els nens creixen feliços, jugant i descobrint les seves habilitats en un entorn càlid i familiar, acompanyats d'un equip docent i d'especialistes trilingües apassionats pel seu treball, mitjançant una metodologia activa, creativa i experiencial, en què adquireixen de manera natural un idioma estranger i descobreixen el seu cos i tot el que els envolta. Això és el que anomenem Happy Learning!