Skip To Main Content

El nostre procés d’admissió

1

Contacto

Les famílies interessades en Agora Sant Cugat International School, Agora Pipo Infant School o Agora Patufet Infant School, poden demanar informació a través del formulari o telefonant-nos al 93 590 26 00 de dilluns a divendres de 8:00 h a 18:00 h

2

Visita

A la visita presencial o virtual presentem de forma completa el projecte educatiu, els aspectes curriculars i docents i els edificis i instal·lacions de qualsevol dels nostres centres de Sant Cugat. És el millor moment per a resoldre qualsevol dubte.

3

Matrícula

Després de la sol·licitud formal d’admissió, els alumnes puguin realitzar les proves d’admissió en funció de l’etapa. Un cop superades les proves d’admissió, es procedeix a completar el full d’admissions i a la recepció de tota la documentació obligatòria per a la matrícula.

Completa el formulari d'admissió

Més informació

On som

Agora Sant Cugat International School, Agora Pipo Infant School i Agora Patufet Infant School es troben en un entorn privilegiat de Sant Cugat del Vallès. Les escoles infantils són al centre de Sant Cugat, mentre que Agora Sant Cugat és a prop de l'estació de tren de Sant Joan. Té comunicació per metro i diverses línies de tren i autobús.