Skip To Main Content

Reserva la teva visita

Coneix la nostra escola

Podràs conèixer les nostres escoles de Sant Cugat de manera presencial o virtual i tenir una conversa personalitzada amb la direcció, els coordinadors d'etapa i l'equip del col·legi. Reserva la teva visita i deixa'ns explicar-te detalladament el nostre projecte educatiu i resoldre tots els teus dubtes. T'esperem!

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Vine a conèixer-nos

Omple el formulari següent i un membre de l'equip d'admissions es posarà en contacte amb tu per organitzar una visita.

El nostre projecte educatiu

Agora Sant Cugat International School, Agora Pipo i Agora Patufet pertanyen al prestigiós grup internacional Globeducate, amb més de 55 escoles a 10 països, i el seu projecte educatiu es defineix per 5 elements distintius: el Batxillerat Internacional com a model de futur, el multilingüisme, el STEAM, l'esport i el compromís de facilitar als nostres alumnes les eines perquè creixin com a ciutadans globals capaços de canviar el món.

IB: Un modelo de futuro

IB: un model de futur

El Batxillerat Internacional® (IB) proporciona als alumnes un complet i exigent currículum acceptat per les universitats més prestigioses del món. És un model de futur que desenvolupa en els alumnes competències clau per al seu èxit acadèmic, professional i personal, afavorint que arribin a les seves metes en un context internacional. A Agora Sant Cugat International School impartim el Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional® (IB), que juntament amb el Programa de l'Escola Primària (PYP) i el Programa dels Anys Intermedis (MYP), fa del nostre centre, un dels 20 col·legis autoritzats a Espanya per impartir el que s'anomena el Continuum de l'IB.

Multilingüismo

Multilingüisme

Preparem els nostres alumnes per a un futur internacional. Oferim un projecte educatiu multilingüe, amb immersió lingüística més enllà de l'anglès, que permet dominar les llengües oficials juntament amb l'anglès, el francès, l'alemany o el xinès. Pel que fa a certificacions, els alumnes poden examinar-se al propi centre per obtenir les titulacions oficials de la Universitat de Trinity College London i la Universitat de Cambridge (anglès), l'Institut Goethe (alemany) i l'Institut Confuci (xinès mandarí), així com les certificacions DELF (francès). Per completar el programa lingüístic, disposeu d'esdeveniments internacionals, intercanvis i estades a diferents destinacions.

Música y expresión

STEAM: Ciències i art

L'art i les ciències a través de les competències STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Math) és un enfocament pedagògic que advoca pel treball col·laboratiu i la integració de competències altament relacionades. Aquestes 5 competències són claus per al desenvolupament integral dels nens, ja que aporten múltiples beneficis cognitius i personals. Agora Sant Cugat és un col·legi vinculat al Conservatori del Liceu, que ofereix la possibilitat d'obtenir el Diploma de Nivell Bàsic del Conservatori i garanteix la realització de l'examen d'accés al Grau Professional de Música. 

Deportes y salud

Esports i salut

Els esports ajuden a desenvolupar i fomentar valors com ara la perseverança, la superació personal i el treball en equip, potenciant també les habilitats socials. A tots els nostres centres de la família Agora a Sant Cugat inculquem als nostres alumnes la passió per l'esport i els hàbits de vida saludables perquè es converteixin en adults equilibrats físicament i emocional. Agora Sant Cugat compta amb 13.715 m2 d'instal·lacions, amb un camp de futbol reglamentari d'herba artificial i dos gimnasos, entre d'altres. A més, als tres centres, comptem amb un exclusiu programa de menjador saludable amb cuina pròpia i cuiners i nutricionistes que faran les delícies de tots els alumnes tenint en compte les seves necessitats o al·lèrgies.

Shaping the world

Shaping the World

Els nens que ingressen a l'educació avui es graduaran com a adults joves el 2030. Hem de preparar-los per a treballs i tecnologies que no existeixen avui dia, per resoldre problemes que encara no s'han previst. Com a col·legi del grup Globeducate, estem compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 de les Nacions Unides, per la qual cosa hem aconseguit acords amb organitzacions de prestigi internacional com Ecoescoles (Eco-Schools) i WWF (World Wildlife Fund), impulsant projectes per mobilitzar una comunitat de més de 100.000 persones. Hem d'encoratjar els nostres estudiants a agafar les regnes i donar forma al seu propi futur: volem que siguin ciutadans globals capaços de canviar el món.