Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Batxillerat Nacional

Quan finalitzen l’etapa de secundària, els nostres estudiants poden optar per estudiar el Programa del Diploma de Batxillerat Internacional (IB), el Batxillerat Espanyol o tots dos. Sigui quin sigui la ruta escollida, ens assegurem que els alumnes estiguin ben preparats per a la següent etapa de la seva educació. Les dues rutes ofereixen l’oportunitat d’estudiar a Espanya o a l’estranger.

Garantir l'èxit

La nostra escola ofereix la possibilitat de cursar quatre modalitats de Batxillerat LOE: humanístic, ciències socials, ciències de la salut i científic–tècnic. Les assignatures de modalitat que cursen els alumnes per a cadascun dels quatre itineraris s’han escollit pensant en aquelles que donen accés al major número de graus a les universitats espanyoles i catalanes.

La preparació del nostre alumnat està pensada perquè obtinguin els millors resultats a Batxillerat i adquireixin els recursos suficients per cursar estudis superiors amb garantia d’èxit. Per aquest motiu, els alumnes tenen l’oportunitat de participar en diversos projectes internacionals (IMUN, GYLC, Globeducate Model United Nations) i reben informació i orientació sobre les principals universitats nacionals i internacionals a Fires d’Universitats, visites i jornades de portes obertes en diversos centres universitaris

El 100 % dels nostres alumnes accedeixen als estudis universitaris que han triat, majoritàriament a la primera opció que han escollit i en menor mida a la segona. En aquests casos, accedeixen al grau que desitgen en una universitat diferent.