Skip To Main Content

Educació Infantil

Coneix els nostres campus

Agora Sant Cugat International School compta amb 3 campus a Sant Cugat: Agora Patufet Infant School, Agora Pipo Infant School y Agora Sant Cugat Infant School. Coneix els nostres campus de manera presencial o virtual en una visita personalitzada on podrem explicar-te en detall el nostre projecte educatiu i resoldre els teus dubtes. T'esperem!

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Vine a conèixer-nos

Omple el formulari següent i un membre de l'equip d'admissions es posarà en contacte amb tu per organitzar una visita.

Les nostres escoles infantils

Agora Sant Cugat International School, compta amb 3 campus a Sant Cugat i com a part del grup Globeducate, formem alumnes compromesos amb el món i amb els grans reptes del nostre temps.

Agora Patufet
Infant School

  • Alumnes de 0 a 5 anys.
  • Situada en ple centre de Sant Cugat del Vallès (c/de Sant Jordi, 22).

Agora Patufet Infant School és una escola infantil privada situada al centre de Sant Cugat del Vallès i en funcionament des del 1972. Amb un projecte educatiu basat en la immersió en anglès mitjançant el joc, ofereix un ensenyament multilingüe, ajudant al correcte desenvolupament dels nens.

Agora Pipo
Infant School

  • Alumnes de 0 a 2 anys.
  • Situada a prop de l’estació de Volpelleres a Sant Cugat del Vallès (c/ d’Estapé, 90).

Agora Pipo Infant School és una escola bressol privada fundada el 1988, situada a la zona de Volpelleres de Sant Cugat del Vallès (Carrer d’Estapé, 90). El projecte educatiu d'Agora Pipo es basa en la iniciació a la llengua anglesa, començant en edats primerenques a través del joc i l'experimentació.

Agora Sant Cugat
Infant School

  • Alumnes de 12 mesos fins a 18 anys.
  • Situat a prop de l’estació dels FGC de Sant Joan (c/ Ferrer i Guàrdia s/n).

Agora Sant Cugat International School és un col·legi privat i internacional amb una oferta educativa completa d'Infantil a Batxillerat. El centre es troba entre les millors escoles d'Espanya segons El Mundo i Forbes, i és de les poques escoles de la província autoritzades per impartir l'IB Continuum.

En vols saber més?

A Agora Sant Cugat International School i les escoles infantils Agora Patufet Infant School i Agora Pipo Infant School creiem que una educació efectiva és clau en els primers anys de desenvolupament de cada nen. Aquests primers passos són vitals per estimular la seva passió per aprendre i ajudar-los a gestionar les seves emocions, establir llaços socials i descobrir els seus talents naturals.

Els nostres alumnes reben una educació internacional i aprenen idiomes de forma natural: dels 6 mesos als 2 anys realitzen una immersió en anglès i des de P3 cursen el Programa de l’Escola Primària (PEP) del Batxillerat Internacional® (BI), amb tres llengües vehiculars (anglès, català i castellà) i la introducció del xinès mandarí a partir dels 4 anys.

Agora Patufet Infant School, Agora Pipo Infant School i Agora Sant Cugat International School comparteixen equip directiu, projecte educatiu i metodologia. Els 3 campus compten amb el Certificat S + de seguretat infantil, la màxima distinció internacional per a escoles infantils.

Estàs interessat a conèixer les nostres escoles bressol?

Reserva la teva visita personalitzada