Skip To Main Content

Resultats

Els resultats acadèmics que obtenen els alumnes d'Agora Sant Cugat International School són la resposta a la feina que es fan, al llarg de l'any, tant els estudiants com el nostre personal docent i no docent i la seva família.Sempre enfocats a obtenir els millors resultats, som conscients que no és l'única cosa amb què volem preparar els nostres alumnes, però si és conseqüència del camí que els proposem. Reconegut any rere any com a millor col·legi privat de Catalunya i al top 5 a l'àmbit nacional segons el prestigiós estudi dut a terme pel diari El Mundo, volem transmetre el nostre agraïment a totes les persones que han fet i fan possible que aquest reconeixement torni a ser una realitat.

El nostre centre no només aconsegueix que tots els alumnes de batxillerat aprovin el curs i també els exàmens de selectivitat amb molt bons resultats mitjans, sinó que aconsegueix que els alumnes més capaços acadèmicament obtinguin els millors resultats. A les darreres 3 convocatòries de batxillerat hem tingut 13 matrícules d'honor i 9 premis especials de Batxillerat, que s’atorguen als alumnes que superen el 9 a la selectivitat.

IB Diploma

La majoria dels nostres alumnes opta pel Programa del Diploma de l'IB per accedir a la universitat, tant espanyola com estrangera. A hores d'ara és l'opció preferida per la majoria dels nostres estudiants i també la que obté uns resultats significativament superiors i millors que a altres centres.

100%

dels alumnes presentats en primera convocatòria per a la prova del programa Diploma

100%

dels alumnes aprovats a la prova del programa Diploma

5.19/7

Nota mitjana del Programa del Diploma de l'IB 5.19/7 

5.19 punts del programa del Diploma de mitjana equivalent a un 8.30 de la nota de la fase general de les PAU amb 33 punts

Batxillerat Nacional

95,5%

dels alumnes presentats en primera convocatòria per a la prova de selectivitat

100%

dels alumnes aprovats a la primera convocatòria de la prova de selectivitat