Skip To Main Content

Experiències úniques

A Agora Sant Cugat International School i gràcies a pertànyer a la família de col·legis Agora International Schools, podem oferir als nostres alumnes experiències úniques que suposin un canvi significatiu a les seves vides i experimentar l'aprenentatge més enllà de l'aula i fins i tot de Sant Cugat. Gràcies a programes dinàmics i innovadors, oferim experiències on viure l'ADN més especial i personal de la nostra família de col·legis.

Posidonia Experience

Amb l'objectiu de mostrar tot allò que Mallorca té al seu mar, neix aquesta iniciativa “capitanejada” per Agora Portals International School, oferint diferents activitats i titulacions com són el busseig o l'estudi de les posidònies tant dins de l'aula com al seu hàbitat natural.

més informació

Body, Mind & Spirit 

Dut a terme a Agora Andorra International School i Agora Expedition Centre, l'activitat té com a objectiu que els estudiants puguin passar temps de qualitat en un entorn natural i a l'aire lliure. 

 

més informació

Estades a l’estranger

Un programa de residència per a estudiants internacionals entre els 9 i els 18 anys que deixarà empremta i una valuosa experiència internacional que de ben segur recordaran tota la vida.

 
 

més informació 

Events internacionals 

Oferim oportunitats úniques perquè els estudiants puguin rebre una autèntica preparació internacional, juntament amb el nostre projecte d'immersió lingüística i els intercanvis i estades en què participem.
 

més informació

Boarding a Andorra

Agora Sant Cugat International School, com a part de Globeducate, ofereix l'oportunitat a les seves famílies de viure una experiència a Agora Andorra Internacional School. En un programa de residència per a estudiants internacionals entre els 9 i els 18 anys.

més informació