Skip To Main Content

Boarding a Andorra

Agora Sant Cugat International School, com a part de Globeducate i les seves més de 55 escoles a Espanya, França, Regne Unit, Itàlia, Andorra, Índia, Portugal, Canadà o Malàisia, ofereix l'oportunitat a les seves famílies de viure una experiència a Agora Andorra Internacional School.

En un programa de residència per a estudiants internacionals de 9 a 18 anys, els alumnes tenen l'oportunitat de gaudir dels beneficis d'estudiar a Andorra durant un curs complet, un trimestre o un semestre.

Una experiència internacional

La residència internacional, amb capacitat per a 50 alumnes, està atesa per personal del col·legi, que conviu amb els estudiants internacionals i està a la seva disposició les 24 hores. Com el col·legi, la residència està ubicada en un entorn natural extraordinari, a 1250m d'altitud i a 10 minuts de les pistes d'esquí.

El programa de boarding d´Agora Andorra International School permet als estudiants conviure amb alumnes de diferents nacionalitats en una experiència internacional d´enorme valor per al seu futur. Tenen un programa educatiu innovador i plurilingüe, amb immersió lingüística en espanyol, anglès i francès, així com la possibilitat d'obtenir certificacions oficials d'idiomes. A més, es poden beneficiar dels programes d'esport d'alt rendiment, que permeten compaginar la pràctica esportiva d'alt nivell amb els estudis.

Perquè els nostres alumnes es trobin com a casa, la residència compta amb servei de neteja i bugaderia i una sala d'estudi. Els estudiants dinen i sopen a l'escola i esmorzen i berenen a la residència. Així mateix, tenen un pati exterior amb unes vistes impressionants, equipat amb cistella i barbacoa.

També compten amb una zona comuna a la planta inferior: una còmoda sala d'estar amb televisió, futbolí, ping-pong o dards.