Skip To Main Content

Body Mind & Spirit

Un programa de somni que té lloc al nord-est del Principat d'Andorra, a La Massana, i amb activitats preparades per especialistes i un grup de psicòlegs que se centren a dotar eines per combatre la fatiga emocional, treballar l'adaptació al canvi, l’empatia, la gestió de l'estrès, la tolerància, la resiliència o la concentració.

Nascut el 2021 i dut a terme a Agora Andorra International School i la seva Agora Expedition Centre, posa al centre els estudiants perquè puguin passar temps de qualitat en un entorn natural i a l'aire lliure, tot això en un lloc segur, envoltat de naturalesa i tranquil·litat amb missatges i continguts dissenyats per al vostre grup d'edat.

Per conèixer millor aquesta activitat que ja han dut a terme diversos grups dels nostres centres d'Agora Sant Cugat o Agora Barcelona International School, podeu veure el següent vídeo

Volem felicitar-vos per la gran coordinació i atenció del programa realitzat a Andorra. La meva filla Avril ha tornat encantada en molts aspectes i sobretot diu que ha après a valorar ser com és sense voler comparar-se amb els altres. Estava il·lusionada però preocupada per l’última setmana d’exàmens, però ha tornat molt contenta, tranquil·la i amb les piles recarregades per començar a estudiar. Us animem a promocionar aquest programa en properes edicions.

Sonia (mare d'Avril, alumna d'Agora Sant Cugat International School)

Gabinet Psicopedagògic

Amb l'objectiu d'orientar i assessorar pares, alumnes i professors, als nostres tres centres, disposem d'un Gabinet Psicopedagògic, format per dos psicòlegs infantils, dos psicopedagogs i una logopeda. Un servei diferencial dedicat a tractar individualment les necessitats educatives dels alumnes i atendre la diversitat de l'alumnat, col·laborant amb les famílies per assolir l'excel·lència educativa de tots i cadascun dels nostres alumnes.