Skip To Main Content

Posidonia Experience

Posidonia Experience, un projecte únic a les Illes Balears i pioner a Espanya que va més enllà d´una mera experiència acadèmica.

Amb l'objectiu de mostrar i conscienciar els alumnes de la família de les escoles Agora International School de la importància de la preservació dels nostres mars i oceans, el programa inclou una sèrie de tallers, ponències, xerrades, excursions i activitats que els alumnes aniran experimentant per tal de conèixer una mica millor el medi marí i per tant amb un compromís de preservació del mateix.El programa inclou el curs de busseig amb titulació PADI oficial, estada a aparthotel de Formentera al Port de la Savina, a 500 metres del centre de busseig i diferents tallers marins.

Agora Posidonia Experience és un projecte dut a terme a les Illes Balears i pioner a Espanya que encaixa perfectament amb els compromisos que Agora International School i Globeducate mantenen en el seu projecte educatiu holístic i que té com a fi que els nostres alumnes siguin ciutadans globals capaços de canviar el món.

Agora Posidonia Experience ha estat dissenyada en col·laboració amb l´Associació Vellmarí i National Geographic Education i gràcies al suport d´entitats com la Fundació Palma Aquarium, l´IMEDEA o Baleària.

Per conèixer millor el projecte desenvolupat per Agora Portals International School i on participen tots els alumnes d'Agora Sant Cugat International School que vulguin gaudir de l'experiència pots conèixer una mica més a fons llegint aquí:

Descarrega el catàleg de Posidonia Experience