Skip To Main Content

Rànquing El Mundo 2021

Rànquing El Mundo 2021

Agora Sant Cugat International School ha tornat a ser reconegut entre les 5 primeres posicions del rànquing «Els 100 millors escoles d’Espanya». Aquest any ens mantenim com a millor col·legi privat de Catalunya i quart en l’àmbit nacional, segons aquest prestigiós estudi.

Com cada any, volem transmetre el nostre agraïment a totes les persones que han fet i fan possible que el nostre col·legi hagi obtingut aquest reconeixement. Primerament, als nostres alumnes, que són els que ens empenyen i animen cada dia a donar el millor de cada un de nosaltres, a les seves famílies, als professors i a tots aquells que han treballat perquè això passi.

El rànquing «Els 100 millors escoles d’Espanya» és un referent en el sector educatiu i és fruit de l’anàlisi detallada. Segons diferents criteris, els periodistes especialitzats a càrrec de l’estudi atorguen puntuacions en àrees com el model d’ensenyament (model educatiu, reconeixement extern, estàndards de qualitat), l’oferta educativa (idiomes, professorat, activitats, resultats) o els mitjans materials (nombre d’alumnes per aula i per professor, espais, instal·lacions, serveis).

En la present edició, Agora Sant Cugat ha rebut 33 punts sobre 34 per la seva oferta educativa, 37 sobre 39 pel model d’ensenyament i 26 de 27 pels seus mitjans materials, aconseguint un total de 96 punts sobre 100. El rànquing destaca la formació integral de l’escola i la seva internacionalització, amb una comunitat d’alumnes de 64 països. A més, valora molt positivament que Agora Sant Cugat ofereixi diferents programes del Batxillerat Internacional, una prestigiosa titulació que obre la porta a les millors universitats del món.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

 

Els 100 millors escoles d’Espanya 2021 | El Mundo (PDF)

T'ha agradat aquest article?

Ara podeu conèixer el nostre projecte educatiu reservant una visita amb la responsable d'admissions i fent-li totes les preguntes que vulguis.

Reserva la teva visita personalitzada

Suscríbete a la Newsletter

Últimes Publicacions