Skip To Main Content

Els nostres campus

Agora Sant Cugat International School, compta amb 3 campus a Sant Cugat i com a part del grup Globeducate, formem alumnes compromesos amb el món i amb els grans reptes del nostre temps.

Amb la passió i les ganes d'un equip que vol liderar la nova generació de col·legis internacionals, oferim un currículum ampli i equilibrat que va més enllà del que és acadèmic. Per això la nostra tasca pedagògica es basa en una educació viva i exigent, amb voluntat de millora i innovació constant per adaptar la formació a la realitat de cada moment.

Tot va començar fa 50 anys en una petita escola bressol a Sant Cugat i, a dia d'avui, amb 7 col·legis i 3 escoles infantils, seguim creixent i evolucionant per oferir a les nostres famílies un projecte educatiu que permeti als nostres alumnes ser ciutadans globals capaços de canviar el món.

Agora Sant Cugat

Agora Sant Cugat International School és un centre privat internacional per a alumnes des dels 12 mesos fins als 18 anys.


 

més informació

Agora Patufet

Agora Patufet Infant School és una escola infantil situada al bell mig de Sant Cugat del Vallès, on els nens creixen feliços jugant i descobrint les seves habilitats en un entorn càlid i familiar, acompanyats d'un equip de professionals apassionats per la seva feina.

més informació

Agora Pipo

Agora Pipo Infant School és una escola infantil fundada el 1988 per a nens de 4 mesos a 2 anys, situat a la zona de Volpelleres de Sant Cugat del Vallès.


 

Més informació