Skip To Main Content

Campus d'Agora Patufet

Agora Patufet Infant School és una escola infantil situada en ple centre de Sant Cugat del Vallès, on els nens creixen feliços jugant i descobrint les seves habilitats en un entorn càlid i familiar, acompanyats d’un equip de professionals apassionats per la seva feina.

Història de l’escola

En funcionament des de 1972, Agora Patufet Infant School ofereix un ensenyament multilingüe, ajudant al desenvolupament dels nens de 0 a 5 anys, una de les etapes més importants pel seu creixement i desenvolupament. Al llarg dels anys, des d’Agora Patufet hem desenvolupat la nostra passió per l’educació amb una metodologia innovadora, que té en compte la creativitat, la participació i l’experimentació, així com les emocions i el multilingüisme. Els més de 40 anys d’experiència defineixen la nostra forma d’educar i saber fer: una educació emocional en un entorn en el qual els nens se senten valorats i estimats, i en la qual predomina l’atenció personalitzada. La millor educació pel desenvolupament del nen en edats primerenques!

Anys més tard, al 1989, s’amplia l’oferta educativa a través del campus Agora Sant Cugat International School que, sota la mateixa direcció d’Agora Patufet Infant School, ofereix una àmplia educació que abasta des d’Educació Infantil a Batxillerat, així com cicles de Formació Professional. Des dels seus inicis s’ha caracteritzat per una excel·lent preparació global dels seus alumnes, situant-se així en el top ten del rànquing de millors col·legis d’Espanya.

Sota la mateixa direcció es troba també el campus d'Agora Pipo Infant School, formant un únic projecte educatiu que treballa diàriament per aconseguir un objectiu comú: oferir una educació de qualitat amb les millors instal·lacions perquè els alumnes es desenvolupin acadèmicament i personalment, potenciant els talents individuals dels seus alumnes amb l’ajuda dels millors professionals. Una fi que també aconsegueixen gràcies a formar part de Globeducate, un prestigiós grup educatiu internacional, que ofereix una educació en valors, basada en l’excel·lència educativa, la preparació global dels seus estudiants i el coneixement i habilitats més enllà de les acadèmiques a través de rigorosos programes obligatoris de música, arts i esports, amb la finalitat de preparar a cada alumne per viure amb èxit en un món globalitzat.
 

Enfocament holístic de l'educació

¡Ven a conocernos y entenderás por qué nuestros pequeños desean que lleguen los lunes!

Els primers anys d’un nen són vitals per sembrar en ell la passió per aprendre i perquè adquireixi, sense esforç, un idioma estranger. Uns anys en els quals el seu cervell aprèn molt ràpidament i estableix formes bàsiques de pensar, respondre i solucionar problemes. Per això, el seu entorn és clau per afrontar les emocions, relacionar-se amb els altres i desenvolupar-se físicament i com a persona. A la nostra escola infantil afavorim el seu desenvolupament mitjançant diferents metodologies i activitats quotidianes, que els permeten sentir emocions i desenvolupar els seus interessos. Prioritzem l’atenció personalitzada i ens adaptem a les necessitats de cada alumne.

Al dia a dia d’Agora Patufet no falten les emocions, els jocs, la diversió, la immersió multilingüe, la música, el desenvolupament psicomotor… i, sobretot, el fet que els nens i nenes se senten estimats i valorats. Els nostres professors i especialistes els acompanyen a través de l’observació, la pregunta i el plantejament de problemes perquè tinguin un bon desenvolupament afectiu, emocional, crític i creatiu.

Vine a conèixe’ns i entendràs perquè els nostres petits desitgen que arribin els dilluns!