Skip To Main Content

Eixos del projecte educatiu

A Agora Patufet Infant Schools els nens creixen feliços, jugant i descobrint les seves habilitats en un entorn càlid i familiar, acompanyats d’un equip docent i d’especialistes trilingües apassionats per la seva feina. Uns anys vitals per sembrar en ells la passió per l’aprenentatge, a través d’una metodologia activa, creativa i experimental, en la qual adquireixen de forma natural un idioma estranger i descobreixen el seu cos i tot el que els envolta. Això és el que denominem Happy Learning!

El Happy Learning es basa en l’estimulació del desenvolupament intel·lectual, emocional i motriu del nen, preparant-los per als aprenentatges que realitzaran més endavant, i que poden continuar a Agora Sant Cugat International School. El Happy Learning contribueix al desenvolupament i aprenentatge del nen en àrees com la comunicació, les emocions, l’interès per la lectura, les lletres i els nombres, la destresa física, el descobriment de l’entorn, la creativitat i els valors.

Les emocions són un aspecte fonamental al programa Happy Learning. Els nens d’Agora Patufet Infant School aprenen a identificar les seves emocions i les dels seus companys, entenent que no hi ha emocions bones i dolentes si saps posar-li un nom i com gestionar-les. Els nens també adquireixen confiança per començar a expressar-se i a dialogar amb els altres, treballant l’escolta i la comunicació. Encara que molts encara no saben escriure ni llegir, tenen un primer contacte amb el món de les lletres i els nombres i es potencia el seu interès per la lectura a través dels contes i activitats lúdiques.

Així mateix, al Happy Learning els alumnes realitzen activitats de psicomotricitat per conèixer i fomentar la confiança en si mateixos coneixent el seu cos, preparant-los progressivament per adquirir la seva autonomia i que experimentin amb allò que els envolta. L’educació infantil és una etapa en la qual els nens descobreixen i aprenen del seu entorn natural, aprenen a pensar i donar solucions de forma creativa i aprenen a actuar sobre la base del respecte i la tolerància cap als altres, així com altres valors.