Skip To Main Content

Vida escolar

A Agora Patufet Infant School oferim múltiples oportunitats per continuar amb el desenvolupament dels nostres alumnes més enllà de la pròpia activitat del centre. Disposem d’activitats extraescolars amb escola d’idiomes, arts plàstiques i escèniques, dansa, esport, música i altres activitats com pastisseria o l’Espai Creatiu Lego. A més, organitzem els Holiday Camps, uns campaments en els quals regna l’aprenentatge i la diversió perquè els nens es desenvolupin en el que més els agrada.

Activitats extraescolars

A la nostra escola infantil oferim un magnífic programa d’activitats extraescolars a través del qual els alumnes podran iniciar-se o potenciar les seves capacitats mentre es diverteixen i es relacionen amb els seus professors i companys d’Agora Patufet Infant School.

més informació

Holiday Camps

En Agora Patufet Infant School ofereix l’oportunitat de convertir la passió dels nens en una aventura, oferint una àmplia oferta d’activitats perquè es diverteixin aprenent durant les vacances d’estiu, Nadal i Setmana Santa. Aquí s’ho passaran molt bé!

més informació