Skip To Main Content

Eixos del projecte educatiu

El Happy Learning es basa en l’estimulació del desenvolupament intel·lectual, emocional i motriu del nen, preparant-los per als aprenentatges que realitzaran més endavant, i que poden continuar a Agora Sant Cugat International School.

Les emocions són un aspecte fonamental al programa Happy Learning. Els nens d’Agora Pipo Infant School aprenen a identificar les seves emocions i les dels seus companys, entenent que no hi ha emocions bones i dolentes si saps posar-li un nom i com gestionar-les. Els nens també adquireixen confiança per començar a expressar-se.

Així mateix, al Happy Learning els alumnes realitzen activitats de psicomotricitat per conèixer i fomentar la confiança en si mateixos coneixent el seu cos, preparant-los progressivament per adquirir la seva autonomia i que experimentin amb allò que els envolta. L’educació infantil és una etapa en la qual els nens descobreixen i aprenen del seu entorn natural, aprenen a pensar i donar solucions de forma creativa i aprenen a actuar sobre la base del respecte i la tolerància cap als altres, així com altres valors.