Skip To Main Content

Activitats extraescolars

Un complet programa d’activitats extraescolars per potenciar i reforçar les habilitats dels alumnes. 

Una àmplia oferta que completa l’horari escolar i obre un món d’experiències als nens des de P3 anys, gràcies a la música, l’esport, els idiomes, la cuina o la robòtica, entre altres moltes activitats.

Descarregar catàleg

Sol·licita més informació

Idiomes

El plurilingüisme és un dels pilars del projecte educatiu d’Agora Sant Cugat, Pipo i Patufet Infant School per això reforcem el nostre projecte lingüístic curricular amb una Escola d’Idiomes. Els alumnes de Primària a Batxillerat poden escollir un idioma per potenciar o millorar entre anglès, alemany, francès, xinès i portuguès.
 

Música

A la nostra Escola de Música oferim un programa complet perquè els alumnes puguin perfeccionar els seus estudis musicals, que afavoreixen la seva capacitat d’atenció i concentració i potencien d’aquesta manera el seu rendiment escolar. S’ofereixen classes de llenguatge musical, orquestra, banda, música de cambra, grup, coral, classes d’instruments i cant individual o en grup.

Esports

Oferim una àmplia oferta d’activitats esportives perquè els alumnes triïn el seu esport preferit: judo, atletisme, escacs, tennis, futbol, futbol FCF, pàdel, bàsquet, gimnàstica rítmica, dansa, multi esport, ballet en anglès, patinarge artístic o roller games. Una infinitat d’oportunitats perquè els nens es desenvolupen físicament i adquireixin valors.

Arts plàstiques i escèniques

Són molts els beneficis quan els nens tenen contacte amb l’art des de ben petis. Per mitjà de les activitats plàstiques i escèniques que oferim com a activitat extraescolar al centre, els alumnes experimenten la sensibilitat i creixen com a persones. Oferim teatre i plàstica en anglès.
 

Ciència i tecnología

Al nostre programa d’espai creatiu oferim activitats d’allò més creatives i tecnològiques. La robòtica és una opció excel·lent perquè els nens aprenguin a programar. A tecnologia creativa els alumnes estudien drons i disseny de videojocs. Els nens es formen sobre coneixement científic a l’activitat ciència divertida i a Kids Brain aprenen matemàtiques i anglès amb l’àbac. Els més petis s’inicien en aquestes disciplines a través de l’Espai creatiu Lego.

Cuina

La cuina és estupenda per desenvolupar la creativitat dels nens i passar-s’ho bomba! La cuina estimula els seus sentits, ja que manipular aliments els obliga a percebre aromes, sabors, consistència i, sobretot, a ser disciplinats i responsables. La cuina també és una bona forma perquè descobreixin i es familiaritzin amb els aliments i la salut nutricional, alhora que guanyen confiança en si mateixos.
 

Suport acadèmic

Oferim classes individuals de totes les assignatures i també classes de reforç, classes d'aprendre a aprendre, motivació lectora, reforç de lectoescriptura i aplicació tecnològica en aprenentatge. A més, oferim també classes per a grups reduïts i matemàtiques lúdiques.